Κόσμος
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 18:44

Ιταλία: Έξι χρόνια κάθειρξη πρότεινε η εισαγγελέας για τον Μπερλουσκόνι

Κάθειρξη έξι ετών για τον επικεφαλής της ιταλικής Κεντροδεξιάς πρότεινε η εισαγγελέας για την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικη χορεύτρια νυκτερινού κέντρου.

Κάθειρξη έξι ετών για τον επικεφαλής της ιταλικής Κεντροδεξιάς πρότεινε η εισαγγελέας για την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικη χορεύτρια νυκτερινού κέντρου κατά τη διάρκεια των λεγόμενων «πάρτυ μπούνγκα – μπούνγκα», τα οποία λάμβαναν χώρα στη βίλα του Καβαλιέρε, έξω από το Μιλάνο.

Η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι ζήτησε παράλληλα τον ισόβιο αποκλεισμό του αρχηγού του Λαού της Ελευθερίας από κάθε δημόσιο αξίωμα.

Ο 76χρονος μεγιστάνας κατηγορείται για συνεύρεση με την χορεύτρια Καρίμα Ελ Μαρούγκ, γνωστή με το ψευδώνυμο «Ρούμπι η καρδιοκατακτήτρια», όταν ακόμη εκείνη δεν είχε συμπληρώσει τα 18 της χρόνια.

Ο κ. Μπερλουσκόνι έχει αρνηθεί κάθετα τις κατηγορίες. Το ίδιο έχει συμβεί και με την κ. Ελ Μαρούγκ, η οποία έχει αρνηθεί ρητώς ότι ήταν ιερόδουλη, καθώς και ότι είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον ιταλό πολιτικό και επιχειρηματία.

Πηγή: Reuters