Πολιτική
Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 16:00

Συγχαρητήρια Σαμαρά για την εκλογή Κυρανάκη στην προεδρία της Νεολαίας ΕΛΚ

Τα συγχαρητήρια του στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός.

Τα συγχαρητήρια του στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη (επί χρόνια γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ) για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), εξέφρασε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Στη σχετική δήλωσή του ο Πρωθυπουργός τονίζει πως η εκλογή του Κ. Κυρανάκη αποτελεί πανευρωπαϊκή αναγνώριση του έργου που προσέφερε ως γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, του ήθους και της εργατικότητάς του και ταυτόχρονα, αφετηρία για νέους αγώνες στο χώρο της Παιδείας και του Πολιτισμού, αλλά και της τόνωσης της απασχόλησης των νέων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

«Εκφράζω στον ίδιο τα πιο ειλικρινή συγχαρητήριά μου και στην ΟΝΝΕΔ την πεποίθηση για νέες νίκες στο δρόμο για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς.

Τον Κ. Κυρανάκη συνεχάρη και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Πρόκειται, είπε, για «μια έμπρακτη αναγνώριση του ήθους, της αξιοσύνης και του έργου που πρόσφερε, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ως Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ».

«Είναι κατάκτηση ενός νέου πεδίου αγώνα για την αναβάθμιση της Παιδείας και την τόνωση της απασχόλησης ων νέων. Είναι δικαίωση αλλά και πρόκληση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ΟΝΝΕΔ», σημείωσε ο γραμματέας της Ν.Δ..