Κοινωνία
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 11:30

Μανωλάδα: Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών για τα μεροκάματα

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών για τα μεροκάματα σε καλλιέργειες φράουλας στη Νέα Μανωλάδα σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ.

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών για τα μεροκάματα σε καλλιέργειες φράουλας στη Νέα Μανωλάδα σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23.30 όταν δύο άνδρες από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 33 και 25 ετών, μαζί με δύο ακόμα αλλοδαπούς συνεργούς τους, που αναζητούνται, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι δύο ομοεθνείς τους, όταν εκείνοι τους ζήτησαν δεδουλευμένα από καλλιέργειες φράουλας στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν τους δύο εργάτες, ενώ ο 33χρονος τους τραυμάτισε με μαχαίρι.

Ο 33χρονος εργάζεται ως επικεφαλής ομάδας εργατών, σε καλλιέργειες φράουλας της περιοχής και, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε οικειοποιηθεί το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ, που είχε παραλάβει από τους Έλλήνες ιδιοκτήτες των καλλιεργειών για να αποπληρώσει δεδουλευμένα εργατών.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα, κατά περίσταση, αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και της οπλοχρησίας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.