Κοινωνία
Τετάρτη, 08 Μαΐου 2013 17:59

Προφυλακιστέος ο 25χρονος κατηγορούμενος για τον φονικό ξυλοδαρμό της φίλης του

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 25χρονος, ο οποίος φέρεται να χτύπησε άγρια την 23χρονη φίλη του στη Νέα Μάκρη, η οποία τελικά εξέπνευσε τη Μ. Δευτέρα.

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 25χρονος, ο οποίος φέρεται να χτύπησε άγρια την 23χρονη φίλη του στη Νέα Μάκρη, η οποία τελικά εξέπνευσε τη Μ. Δευτέρα.

Ο νεαρός παραδόθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις αρχές Απριλίου.

Φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την 23χρονη στις 4 Απριλίου, χτυπώντας μάλιστα το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

Ο ίδιος πάντως αποδίδει το τραγικό περιστατικό σε ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Φέρεται επίσης να υποστήριξε ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση με την αδελφή του θύματος, που είναι παντρεμένη, και εκείνη τον πίεζε να χωρίσει από την άτυχη κοπέλα για να είναι μαζί, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει τέτοια πρόθεση.

Η 23χρονη πέθανε στο νοσοκομείο στις 30 Απριλίου μετά από 26 ημέρες νοσηλείας.

Υπενθυμίζεται πως -σύμφωνα με την αστυνομία- ο 25χρονος κινείται στον ευρύτερο ακροδεξιό χώρο και είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο για επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, κατά την οποία είχε τραυματίσει έξι άτομα.