Πολιτική
Τρίτη, 08 Απριλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που πρόσκαιρα θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα τις πρωϊνές ώρες στην ανατολική νησιωτική χώρα να βρέξει.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα δυτικά και νότια πελάγη πολύ ισχυροί που από το μεσημέρι προοδευτικά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον 5 έως 9 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 14 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση και το βράδυ θα ενισχυθούν στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα το πρωί μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι και θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.