Αθλητικά
Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 23:45

Βόλεϊ: Συνεχίζει με Δ. Καζάζη ο Ολυμπιακός

Με τον Δημήτρη Καζάζη στο τιμόνι του θα συνεχίσει να πορεύεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Με τον Δημήτρη Καζάζη στο τιμόνι του θα συνεχίσει να πορεύεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Καζάζη, με τον οποίο συζήτησε τα θέματα της ομάδας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλο ένα έτος, μετά την πολύ επιτυχημένη χρονιά που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να έχουν φτάσει στο τρεμπλ (Σούπερ Καπ, πρωτάθλημα, Κύπελλο).

«Η συνεργασία μας την περίοδο 2012-13 ήταν άκρως επιτυχημένη και πολύ παραγωγική σε όλα τα επίπεδα κι αυτό αποδείχτηκε με την κατάκτηση το τρεμπλ. Δικαιώθηκε η διοίκηση για την επιλογή της αλλά κι εγώ αισθάνομαι πολύ καλά για τις αποφάσεις που πήρα πριν ένα χρόνο. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο θέσαμε τους στόχους για την αγωνιστική περίοδο 2013-14», δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης στην ιστοσελίδα της λίγκας.

«Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου. Θα κινηθούμε γρήγορα όπως πέρσι ακόμα πιο γρήγορα. Έχουμε ξεκάθαρα πλάνα για τον σχεδιασμό της ομάδας και όπως είχα πει από τη μέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα πρέπει να διατηρηθεί ο κορμός. Μετά από εμένα είχε ραντεβού και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Μοναδική εκκρεμότητα είναι το κεφάλαιο της συμμετοχής μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε μετά το Πάσχα», συμπλήρωσε.