Πολιτική
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, προβλέπει αρχικά για σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά γρήγορα στα δυτικά και μέχρι το απόγευμα και στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τις πρωϊνές ώρες στο Ιόνιο πολύ ισχυροί και στα ανατολικά ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές το βράδυ κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με ασθενείς βροχές, το μεσημέρι όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωϊνές ώρες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.