Πολιτική
Δευτέρα, 14 Απριλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες τοπικές νεφώσεις, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη Δυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 16 βαθμούς, στα δυτικά από 10 έως 20 και στην υπόλοιπη χώρα από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που στα βορειοδυτικά το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί πολύ ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που στα βόρεια και ανατολικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το πρωΐ θα είναι αυξημένες και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.