Κοινωνία
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 11:08

Δύο θανατηφόρα τροχαία στη Θεσσαλονίκη

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στο 25ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης. Ενας ακόμη νεκρός από δεύτερο τροχαίο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στο 25ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, 45χρονος οδηγός μοτοσικλέτας εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. και στη συνέχεια «εκσφενδονίστηκε» και έπεσε πάνω σε δεύτερο διερχόμενο Ι.Χ., με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σοβαρά τραυματίστηκε ο 23χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, οι οποίες επέβαιναν στο πρώτο Ι.Χ..

Ακόμη ένα θανατηρόφο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα ο 36χρονος οδηγός ενός !Ι.Χ., το οποίο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μεταλλική προστατευτική μπάρα της διαχωριστικής γραμμής.

Πηγή: ΑΜΠΕ