Πολιτική
Τρίτη, 15 Απριλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές νεφώσεις, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, με πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, που στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και πρόσκαιρα κατά τόπους στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 8 έως 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στο Ιόνιο, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και πρόσκαιρα κατά τόπους στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 17 βαθμούς, στα δυτικά από 8 έως 21 και στην υπόλοιπη χώρα από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.