Αθλητικά
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 13:30

Ναβάρο: «Η ιστορία δεν θα επαναληφθεί»

Βέβαιος για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο φάιναλ φορ του Λονδίνου παρουσιάζεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που παραδέχεται ότι «ο Παναθηναϊκός μας έχει βγάλει τη ψυχή».

Βέβαιος για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο φάιναλ φορ του Λονδίνου παρουσιάζεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που παραδέχεται ότι «ο Παναθηναϊκός μας έχει βγάλει τη ψυχή».

Μετά την ισοφάριση σε 2-2 από την πλευρά της «Μπάρτσα», το μεγάλο αστέρι των Καταλανών παραχώρησε συνέντευξη στο «gazzetta.gr», όπου τόνισε πως «η ιστορία δεν θα επαναληφθεί» και η ομάδα του θα πάει στο Λονδίνο, ενώ μιλάει και για το 5ο ματς της σειράς την προσεχή Πέμπτη στο «Παλαου Μπλαουγκράνα».

Ο 32χρονος σταρ των «μπλαουγκράνα» παραδέχτηκε ότι «νομίζω πως η ήττα της Τρίτης μας έκανε καλό. Μιλήσαμε μεταξύ μας, αναλύσαμε τα λάθη μας κι αποφασίσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να αποκλειστούμε». Συνέχισε λέγοντας: «Πολύς κόσμος, ακόμη και στη Βαρκελόνη πίστευε ότι η ιστορία θα επαναληφθεί, όπως και πριν από μερικά χρόνια κι ο Παναθηναϊκός με 3-1 θα πάει στο φάιναλ φορ. Εμείς, όμως, χαλάσαμε το σενάριο αυτό κι ελπίζω ότι στην έδρα μας θα πετύχουμε το στόχο μας».

Μίλησε με τα καλύγτερα λόγια για την ελληνική ομάδα και το Δημήτρη Διαμαντίδη: «Πιστέψε με, μπορεί ο Διαμαντίδης να έμεινε στο μηδέν, αλλά είναι τόσο επικίνδυνος παίκτης που ακόμη και στην κακή του βραδιά, εάν χαλαρώσεις μπορεί να σου βάλει το νικητήριο καλάθι και να σε αφήσει ξερό. Μπορεί να σε σκοτώσει ανά πάσα στιγμή κι αυτό θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας την επόμενη εβδομάδα».

Κατέληξε λέγοντας: «Ξέρουμε καλά ότι στα τρία πρώτα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός μας έβγαλε τη ψυχή. Παρά τις αλλαγές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι αποδεικνύεται ότι η ομάδα αυτά δε λυγίζει καθόλου εύκολα».