Κοινωνία
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 08:45

Πάτρα: Ένας νεκρός από πυρά έξω από νυχτερινό κέντρο

Ένας 35χρονος σκοτώθηκε στις 03.21 τα ξημερώματα από πυρά αγνώστων έξω από νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα. Δύο τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας 35χρονος σκοτώθηκε στις 03.21 τα ξημερώματα από πυρά αγνώστων έξω από νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα. Τραυματίστηκαν δύο ακόμη άτομα, το ένα εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη, σταμάτησαν έξω από το κλαμπ και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τριών θυμάτων, που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε θανάσιμα ο 35χρονος, ενώ οι άλλοι δύο, ένας 32χρονος και ένας 42χρονος, διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο 32χρονος είναι βαριά τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο 42χρονος φέρει ελαφρύτερα τραύματα, στην πλάτη και τον δεξιό μηρό.

Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν περίπου 23 κάλυκες, που, σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται από οπλοπολυβόλο και πιστόλι. Τα στοιχεία θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών παίρνουν καταθέσεις, τόσο από τον 42χρονο, όσο και από άλλα άτομα.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και άλλα ενδεχόμενα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ