Αθλητικά
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 17:02

Μία... ανάσα από το sold out

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τον τρίτο αγώνα των πλέι οφ του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα, την προσεχή Τρίτη στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τον τρίτο αγώνα των πλέι οφ του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα, την προσεχή Τρίτη στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Το sold out είναι δεδομένο, καθώς από το πρωί της Παρασκευής οι οπαδοί των «πρασίνων» σχημάτισαν τεράστιες ουρές στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» προκειμένου να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια του αγώνα που ακολουθεί με τους Καταλανούς. Ήδη, μάλιστα, οι άνθρωποι της ΚΑΕ ξεκίνησαν τη διάθεση και των εισιτηρίων του 4ου αγώνα της σειράς των πλέι οφ, που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη και πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι θέσεις στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα… τελειώνουν, ενώ από σήμερα διατίθενται εισιτήρια και για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του στην Βαρκελώνη και σήμερα το απόγευμα επιστρέφει στην Αθήνα έχοντας στις βαλίτσες του ένα ροζ φύλλο αγώνα, αλλά και το.. πλεονέκτημα της έδρας. Το πλεονέκτημα της έδρας που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final-4 του Λονδίνου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του στα δύο ματς που ακολουθούν θα έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ την συμπαράσταση του κόσμου ο οποίος και αυτήν την φορά μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τρίτης (16/4), συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων και για τον 4ο αγώνα της σειράς, την Πέμπτη (18/4). Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και μέσω διαδικτύου.»