Πολιτική
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 14:13

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Λάθος του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε την τροπολογία

Το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθος που ψήφισε την επίμαχη τροπολογία στον αναπτυξιακό δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Κινήματος Εύη Χριστοφιλοπούλου, καθώς «βρέθηκε να συμφωνεί χωρίς να έχει εξετάσει καλα καλά περι τινος επρόκειτο».

Λάθος χαρακτήρισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας στον αναπτυξιακό νόμο από το κόμμα της, υποστηρίζοντας πάντως, ότι δεν αφορά τα πολιτικά κόμματα.

Δεν είναι καθόλου καλή αυτή η τροπολογία, το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθος που την ψήφισε, δήλωσε στον ρ/σ Alpha 989 η κ. Χριστοφιλοπούλου. «Εύκολα και καλόπιστα την ψηφίσαμε αφού ηρθε γρήγορα ... δεν θα αφήναμε τον αναπτυξιακό νόμο να πεσει συνολικά εξαιτίας της ατυχέστατης αυτής τροπολογίας», είπε, παραδέχθηκε ωστόσο, ότι «χωρίς κανενα δόλο» το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε να συμφωνεί χωρίς να έχει εξετάσει καλα καλά περι τινος επρόκειτο.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να καλύψει κατι και τι (η τροποπλογία)», όμως το πολιτικό σύστημα έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του, παρατήρησε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για μία «πολύ κακή στιγμή». «Πρόχειρα πράγματα», είπε, «και από εμάς και απο την αντιπολίτευση».