Αθλητικά
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 21:46

Ο Πρωτέας Βούλας στον τελικό του κυπέλλου γυναικών

Αν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αθηναϊκού, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου γυναικών ήταν έκπληξη, αυτή του Πρωτέα Βούλας επί του Παναθηναϊκού στο δεύτερο, με 79-66, ήταν «βόμβα μεγατόνων». Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον αυριανό τελικό (18:00) που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Αν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αθηναϊκού, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου γυναικών ήταν έκπληξη, αυτή του Πρωτέα Βούλας επί του Παναθηναϊκού στο δεύτερο, με 79-66,  ήταν «βόμβα μεγατόνων». Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον αυριανό τελικό (18:00) που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο πρωτοπόρος της Α2 «σόκαρε» τις «πράσινες», που πρόσφατα εξασφάλισαν την πρωτιά στην Α1 γυναικών. Πρωταγωνίστριες για την ομάδα του Αλέκου Δάγλα ήταν η Τούλα Μαγκαλιού και η Βασιλική Δασκαλοπούλου με 22 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Από τον Παναθηναϊκό, που ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, η Τούλα Καλέντζου και η Ιωάννα Δίελα πέτυχαν από 14 πόντους. Τα 25 λάθη που έκαναν στο παιχνίδι οι «πράσινες» έφεραν την ήττα.