Πολιτική
Δευτέρα, 05 Μαΐου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο και τη Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαιο πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 27 βαθμούς, στα δυτικά από 14 έως 30 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημείωσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωΐ μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.