Πολιτική
Τρίτη, 06 Μαΐου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και την ημέρα μέχρι θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί δυτικά από 14 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 30 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα, προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.