Πολιτική
Πέμπτη, 08 Μαΐου 2003 12:51

Απάντηση του ζεύγους Λαντζουράκη σε δημοσίευμα της «Αυριανής»

Απάντηση, στο σημερινό δημοσίευμα της «Αυριανής», σχετικά με την αξία της κατοικίας τους, δίνουν με κοινή τους ανακοίνωση Γιώργος Λαντζουράκης και η συζυγός του, αναφέροντας ότι «για τη λάσπη και τη συκοφαντία ο κ. Κουρής θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη».

«Δεχθήκαμε σήμερα μια επίθεση λάσπης και συκοφαντίας, επειδή έχουμε ένα σπίτι και η σύζυγος μου εργάζεται στο γραφείο του υπουργού Τύπου», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το συγκεκριμένο σπίτι, στεγάζει τρεις οικογένειες (του ζεύγους Φαραντούρη-Λαντζουράκη και των δυο οικογενειών των γονιών τους, όπως, άλλωστε,αναφέρεται και στη φορολογική

δήλωση και κατασκευάστηκε με τα εισοδήματα και τους κόπους μια ζωής.

Για την κατασκευή του, όπως καταγράφεται στη δήλωση «πόθεν έσχες», αλλά και στις φορολογικές τους δηλώσεις όλων των τελευταίων ετών, στην ανακοίνωση τονίζεται, ότι, πωλήθηκαν δύο διαμερίσματα που υπήρχαν στην ιδιοκτησία τους απο χρόνια, ένα στο Γαλάτσι 106 τ.μ. και ένα στον Αλιμο 111 τ.μ., ενώ ελήφθη και ένα δάνειο 40 εκατ. δρχ. από την Εθνική Τράπεζα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, όπως αναφέρεται και στη φορολογική δήλωση τους είναι 25 εκατ. δρχ. και των γονιών τους 13 εκατ. δρχ.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων