Αθλητικά
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 01:02

Γ. Μπαρτζώκας: «Ήταν το βήμα που θέλαμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν φάνηκε να στενοχωρήθηκε που ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να υπερκαλύψει τη διαφορά των δύο πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ από τη Σιένα, καθώς εκτιμά ότι η νίκη ήταν εξίσου σημαντική.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν φάνηκε να στενοχωρήθηκε που ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να υπερκαλύψει τη διαφορά των δύο πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ από τη Σιένα, καθώς εκτιμά ότι η νίκη της ομάδας του (68-67) ήταν εξίσου σημαντική.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όχι τελικός για την πρόκριση, αλλά ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ήταν το βήμα που θέλαμε στο Top-16. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα και αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα που κάναμε», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός.

«Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε καλά, παίξαμε όμως σοβαρά. Είχαμε περίεργες πεντάδες στο ματς καθώς χάσαμε τον Πρίντεζη μια μέρα πριν φύγουμε από την Ελλάδα. Δείξαμε χαρακτήρα για άλλη μια φορά και είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας», πρόσθεσε.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είχε κακό πρώτο ημίχρονο. Η Σιένα έπαιξε όλη της την άμυνα πάνω του. Ακόμη, όμως, και μια ομάδα να τον σταματήσει για 30 λεπτά, στο τέλος δείχνει προσωπικότητα, χαρακτήρα και κάνει τη διαφορά. Είναι τρομερά επικίνδυνος. Μας έδωσε ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν για να πάρουμε τη νίκη».