Πολιτική
Τρίτη, 13 Μαΐου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Ζεστό καιρό σε όλη τη χώρα, με αραιές νεφώσεις που θα είναι πιο πυκνές στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 14 έως 34 βαθμούς και κατά τόπους στα κεντρικά και νότια 35 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στη Βόρεια Ελλάδα, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που στα δυτικά και νότια θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται ζεστός καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά περιόδους θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.