Πολιτική
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που πρόσκαιρα στα δυτικά και νότια θα είναι αυξημένες, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα βόρεια και είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στα πελάγη βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 34 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, σε ολη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αυξηθούν και ειναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως στα ορεινά. Οι ανεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στα πελάγη βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.