Πολιτική
Παρασκευή, 16 Μαΐου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 31 βαθμούς και στα νησιά από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, σε ολη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Οι ανεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στη Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.