Κοινωνία
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 09:37

Τεμάχισε και πέταξε σε ποτάμι 48χρονο

Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο χωριό Κεραμάτες, στην Άρτα, με θύμα έναν 48χρονο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Φιλιππιάδα στις 11 Φεβρουαρίου. Ο 36χρονος δράστης ομολόγησε ότι τεμάχισε και πέταξε στο ποτάμι τη σορό του άτυχου άνδρα.

Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο χωριό Κεραμάτες, στην Άρτα, με θύμα έναν 48χρονο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Φιλιππιάδα στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο 36χρονος δράστης ομολόγησε ότι τεμάχισε και πέταξε στο ποτάμι τη σορό του άτυχου άνδρα, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε χθες από τη μητέρα του.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 36χρονος, μέσα στο σπίτι του στις Κεραμάτες Άρτας, πυροβόλησε με πιστόλι τον 48χρονο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη και οστά στο βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποταμό, ενώ έκαψε τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα στο θύμα, τον δράστη και μία 27χρονη φίλη του και ότι ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε, αρχικά, για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον φίλο του, με τον οποίο, όπως είπε, είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Η 27χρονη, η οποία συνελήφθη, υποστήριξε ότι μετά τους πυροβολισμούς έφυγε από το σπίτι.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σκεπάρνι, μία κατσαρόλα,που χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν και ένα πιστόλι replica.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος είχε συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές την 14-02-2013 για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών είχε κατασχεθεί ένα πιστόλι, το οποίο όπως προέκυψε είναι το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ