Αθλητικά
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 20:22

Ισπανία: Ο Γκουαρντιόλα παρακολουθούσε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρακολουθούσε κάποια από τα αστέρια της Μπαρτσελόνα, όταν ήταν προπονητής της καταλανικής ομάδας.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρακολουθούσε κάποια από τα αστέρια της Μπαρτσελόνα, όταν ήταν προπονητής της καταλανικής ομάδας.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «El Confidencial», σύμφωνα με το οποίο ο πρώην τεχνικός των «αζουλγκράνα» χρησιμοποιούσε το πρακτορείο ερευνών «Μέθοδος 3» την περίοδο 2008-2012 για να ενημερωθεί σχετικά με την ιδιωτική ζωή κάποιων παικτών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας, αυτοί ήταν οι Ζεράρδ Πικέ, Σαμουέλ Ετό, Ροναλντίνιο και Ντέκο.

«Ο Γκουαρντιόλα έφτασε στο σημείο να τηλεφωνεί ακόμη και στα σπίτια κάποιων παικτών για να δει αν ήταν εκεί και δεν περνούσαν τη νύχτα τους σε κάποιο κλαμπ. Είχε εμμονή με την ιδέα ότι οι παίκτες πρέπει να έχουν μια προσωπική ζωή ισορροπημένη, αλλιώς δεν θα είχαν ικανοποιητικές επιδόσεις στον αγωνιστικό τομέα,» είπε στην «El Confidencial» πηγή προσκείμενη στους ποδοσφαιριστές.

Ο Γκουαρντιόλα είχε εστιάσει ιδιαιτέρως στον Πικέ μετά την έναρξη της σχέσης του με τη διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τη διοίκηση την πώλησή του!  Ας έχουν λοιπόν το νου τους οι «αστέρες» της Μπάγερν Μονάχου...