Αθλητικά
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 17:03

Τένις: Ο Μάρεϊ αγόρασε πολυτελές ξενοδοχείο στη γενέτειρά του

Ο Άντι Μάρεϊ αγόρασε με 1.8 εκατομμύρια στερλίνες το πολυτελές ξενοδοχείο, όπου ο αδελφός του, Τζέιμι, νυμφεύθηκε πριν από τρία χρόνια την Κολομβιανή Αλεχάντρα Γκουτιέρεζ.

Ο Άντι Μάρεϊ αγόρασε με 1.8 εκατομμύρια στερλίνες το πολυτελές ξενοδοχείο, όπου ο αδελφός του, Τζέιμι, νυμφεύθηκε πριν από τρία χρόνια την Κολομβιανή Αλεχάντρα Γκουτιέρεζ.

Ο νικητής του αμερικανικού όπεν και «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου έχει πλέον στην κατοχή του το «Cromlix House Hotel», που βρίσκεται κοντά στη γενέτειρά του, το Ντάμπλεϊν του Στίρλινγκσαϊρ και σχεδιάζει να μετατρέψει το βικτοριανό αρχοντικό σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την απόκτηση του Cromlix House και ανυπομονώ να εξασφαλίσω το μέλλον του ως μια επιτυχημένη επιχείρηση,» δήλωσε ο Βρετανός τενίστας.

«Με την αποκατάστασή του ως ηγετικό πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της κοινότητας του Ντάμπλεϊν θα είναι σε θέση να προσελκύσει νέους επισκέπτες στην περιοχή, να δημιουργήσει μια σειρά από νέες θέσεις εργασίας και να επικεντρωθεί στην υποστήριξη άλλων τοπικών επιχειρήσεων. Είμαι στην ευχάριστη θέση να δώσω κι εγώ κάτι στην κοινότητα που μεγάλωσα,» πρόσθεσε.

Το «Cromlix House» περιλαμβάνει 50 στρέμματα δασικών εκτάσεων, κήπο και μια λίμνη με πέστροφες, ενώ διαθέτει σήμερα 14 σουίτες, ένα παρεκκλήσι, αίθουσα υποδοχής, δύο σαλόνια, ωδείο, τραπεζαρία, βιβλιοθήκη και αίθουσες συσκέψεων.

Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει εκ νέου την ερχόμενη άνοιξη, πριν από το «Ryder Cup» 2014. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του για περισσότερα από 30 χρόνια, η οικογένεια Έντεν, είπε ότι ήταν ευτυχές πως ο χώρος έμεινε σε τοπικό χέρια.