Πολιτική
Δευτέρα, 26 Μαΐου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί, ασθενείς και στα νότια μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στις υπόλοιπες περιοχές από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, στη Μακεδονία, τη Θράκη, και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.