Πολιτική
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 11:49

Αποδοκιμάζει Φαήλο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο twitter, σε διάλογό του με άλλο χρήστη, η οποία προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, αποδοκίμασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. ΣΥΡΙΖΑ: Επίδειξη ακροδεξιού κυνισμού και φραστικού τραμπουκισμού από τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού.

Την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο twitter, σε διάλογό του με άλλο χρήστη, η οποία προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από χρήστες των νέων μέσων και όχι μόνο, αποδοκίμασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Βία είναι, ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις! Αν πεθάνει θα στον φέρω!», έγραφε ο χρήστης στον προσωπικό λογαριασμό του Φ. Κρανιδιώτη, με τον ίδιο να απαντά:. «Ευχαρίστως, αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις πριν παγώσει θα χωράει».

«Σίγουρα αυτό που άκουσα ήταν αποκρουστικό. Αν υπάρχει αυτή η παραδοχή, με εκπλήσσει. Πάντως, αυτό που άκουσα, ήταν μια αποκρουστική δήλωση», ήταν το σχόλιο του κ. Κεδίκογλου.

Για επίδειξη ακροδεξιού κυνισμού και φραστικού τραμπουκισμού από τον Φ. Κρανιδιώτη έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«O σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, περιφέρεται στα κοινωνικά μέσα, κάνοντας δημόσια επίδειξη ακροδεξιού κυνισμού, φραστικού τραμπουκισμού και προκλητικής πολιτικής απρέπειας απέναντι σε έναν άγνωστό του πολίτη, o οποίος εξέφρασε την αγωνία του για τη ζωή του πατέρα του», αναφέρει η Κουμουνδούρου και διερωτάται αν ο  κ. Σαμαράς, «που δεν φείδεται χαρακτηρισμών για τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα διατηρήσει στη θέση του συμβούλου αυτόν τον εκλεκτό και στενότατο συνεργάτη του».