Αθλητικά
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 17:58

Επεισόδια στο Ελληνικό

Άσχημα είναι τα πρώτα μηνύματα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξή του οι οπαδοί των δύο «αιωνίων» αντιπάλων αντάλλαξαν φωτοβολίδες στο κλειστό του Ελληνικού, μία εξ αυτών τραυμάτισε στην πλάτη τον Κάιλ Χάινς. Δεν είχε τίποτα το σοβαρό ο παίκτης.

Άσχημα είναι τα πρώτα μηνύματα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξή του οι οπαδοί των δύο «αιωνίων» αντιπάλων αντάλλαξαν φωτοβολίδες στιο κλειστό του Ελληνικού, μία εξ αυτών τραυμάτισε στην πλάτη τον Κάιλ Χάινς. Δεν είχε τίποτα το σοβαρό ο παίκτης.

Με το που μπήκαν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και πήραν τις θέσεις τους στην εξέδρα η ατμόσφαιρα άρχισε να «μυρίζει μπαρούτι». Αφού άρχισαν να βρίζονται μεταξύ τους, στη συνέχεια πέταξαν φωτοβολίδες και μία από αυτές έπεσε στο παρκέ και βρήκε τον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού στην πλάτη.
Ο Αμερικανός έπεσε κάτω, αμέσως οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν πάνω του και τον μετέφεραν στα αποδυτήρια όπου θα διαπιστωθεί αν μπορεί να αγωνιστεί.

     Οι διαιτητές του τελικού

Μετά την κλήρωση που έγινε οι Αναστόπουλος, Γκόντας και Σχινάς θα «σφυρίξουν» στο μεγάλο παιχνίδι.

.