Αθλητικά
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 15:04

Β. Μαρινάκης: «Ημέρα μνήμης...»

Ως ημέρα μνήμης χαρακτήρισε τη 8η Φεβρουαρίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή την τραγωδία στην Θύρα 7 πριν από 32 χρόνια.

Ως ημέρα μνήμης χαρακτήρισε την 8η Φεβρουαρίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή την τραγωδία στην Θύρα 7 πριν από 32 χρόνια.

Με δήλωσή του ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού επισήμανε πως κανένας οπαδός του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την ημέρα εκείνη. Το μήνυμά του για την αποφράδα εκείνη μέρα είναι το ακόλουθο:

«H σημερινή ημέρα είναι για τη μεγαλύτερη ελληνική οικογένεια, την οικογένεια του Ολυμπιακού μας, μια μέρα ιερής μνήμης.
Κάθε φορά που ο χρόνος σταματά στην 8η του Φλεβάρη, όλοι μας στρέφουμε τα μάτια μας στον ουρανό και θυμόμαστε με αγάπη και πόνο ανυποχώρητο τα 21 αθώα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.

Η σκέψη όσων ήμασταν εκεί, εκείνο το θλιμμένο απόγευμα, τους ακολουθεί, όπως ακολουθεί και τις οικογένειες τους. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτούς που έφυγαν σκεπασμένοι με την Ερυθρόλευκη και θα αγωνίζεται πάντα για να τους κάνει υπερήφανους.»