Πολιτιστικά
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 19:03

Τέσσερις διεκδικητές για μια θέση στην Eurovision

Τα τέσσερα τραγούδια που θα διαγωνιστούν  για το ποιο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της  Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης - σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας -  τα τέσσερα τραγούδια που θα διαγωνιστούν  για το ποιο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της  Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Τα τραγούδια είναι :

«One Last Kiss», Θωμαή Απέργη, μουσική: Γιώργος Γκέκας – στίχοι: Άγης Νικολακόπουλος, δισκογραφική εταιρεία: Panic Records.
http://www.youtube.com/watch?v=FGuAsKxrtdg

«Angel»,  Alex Leon feat. Giorgina, μουσική και παραγωγή: Alex Leon – στίχοι: Riskykidd και Alex Leon, δισκογραφική εταιρεία: Panic Records.
http://www.youtube.com/watch?v=KfYHr6qyQSo

«Χίλιες και Μία Νύχτες», Αγγελική Ηλιάδη, μουσική και παραγωγή: Κυριάκος Παπαδόπουλος – στίχοι: Ηλίας Φιλίππου, δισκογραφική εταιρεία: Platinum Records.
http://www.youtube.com/watch?v=3X5VpFPv3JM

«Alcohol is Free», Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης, μουσική: Ηλίας Κόζας – στίχοι: Στάθης Παχίδης, δισκογραφική εταιρεία: Platinum Records.
http://www.youtube.com/watch?v=FPvX5GXF8z4

Οι τέσσερις υποψηφιότητες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός, ο οποίος θα αναδείξει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision 2013.

Παρουσιαστές του ελληνικού τελικού θα είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.