Πολιτική
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 12:35

Απάντηση ΚΚΕ στον Γ. Στουρνάρα

Στον υπουργό Οικονομικών και τις κατηγορίες του σε βάρος του ΚΚΕ περί παλαιοκομματικής νοοτροπίας στο θέμα των εν εξελίξει κινητοποιήσεων, απάντησε ο Περισσός. «Παλαιοκομματισμός είναι αυτό που ζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός. Η ανεργία, η φτώχια, οι εξοντωτικοί φόροι, η επιστράτευση, τα ΜΑΤ».

Στον υπουργό Οικονομικών και τις κατηγορίες του σε βάρος του ΚΚΕ περί παλαιοκομματικής νοοτροπίας στο θέμα των εν εξελίξει κινητοποιήσεων, απάντησε ο Περισσός.

«Παλαιοκομματισμός είναι αυτό που ζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός. Η ανεργία, η φτώχια, οι εξοντωτικοί φόροι, η επιστράτευση, τα ΜΑΤ. Και αυτά τα εκφράζετε και τα υπερασπίζεστε εσείς κύριοι της συγκυβέρνησης», απάντησε το Κομμουνιστικό Κόμμα, δαμηνύοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται απέναντι στην κυβέρνηση, «με το δίκιο και τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων, των νέων, όλου του λαού».

 

Αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων σήμερα και τις προηγούμενες μέρες είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει ο Γ. Στουρνάρας εξερχόμενος χθες του Μεγάρου Μαξίμου.