Πολιτική
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ηπείρου και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και την ημέρα τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο από 20 έως 32 στα ηπειρωτικά από 18 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αιθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ωρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και την ημέρα τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.