Πολιτική
Τρίτη, 17 Ιουνίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι τοπικά αυξημένες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως και 35 και στα νησιά από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, προβλέπεται αρχικά αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωιτκά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απόγευματινές ώρες κατά τόπους θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.