Πολιτική
Τρίτη, 24 Ιουνίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωορολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αθενεις, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 18 έως 35 και στα νησιά από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε ολη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στη Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι και ηθερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.