Πολιτική
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2003 09:15

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα και μόνο τις απογευματινές ώρες στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 18 έως 37 βαθμούς και στα νησιά από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη βόρεια Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα όμως θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.