Πολιτική
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2003 09:11

Πρόγνωση καιρού

ΓΕΝΙΚΑ αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 19 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 37 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με σταδιακή εξασθένιση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.