Πολιτική
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2003 13:47

Δίκη «17Ν»-Ολοκληρώθηκε η διαδικασία

Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη «17Ν». Η διαδικασία διακόπηκε δυο ώρες νωρίτερα, επειδή την περασμένη Τρίτη η συνεδρίαση είχε διαρκέσει περισσότερη ώρα από τη συνηθισμένη.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν σήμερα συνολικά 19 μάρτυρες υπεράσπισης των Κώστα Καρατσώλη, Ηρακλή Κωστάρη και Θωμά Σερίφη. Η σύζυγος του Ηρακλή Κωστάρη, Ιωάννα Κωστάρη απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να έχει οποιαδήποτε σχέση ο κατηγορούμενος με όσα του αποδίδονται.

«Ο Ηρακλής πάντα πίστευε ότι την κοινωνία μας μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη μέσα από μαζικούς κοινωνικούς αγώνες. Σε καμία περίπτωση με τέτοιες ενέργειες. Ποτέ δεν μου έδωσε καμία ένδειξη ότι έχει σχέση με τη ''17Ν''».

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης (ενέργεια στην οποία φέρεται να συμμετείχε ο Ηρακλής Κωστάρης), ο άνδρας της βρισκόταν στην εταιρία στην οποία εργαζόταν, επειδή, όπως είπε, θυμάται ότι του είχε τηλεφωνήσει στη δουλειά του, αφού άκουσε την είδηση της δολοφονίας.

Πηγή: ΑΠΕ