Πολιτική
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου, με βροχές κατά διαστήματα αυξημένες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι η καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 22 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανές βροχές κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.