Πολιτική
Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα δυτικά βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 20 έως 38 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 39 και κατά τόπους στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο 40 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή, σε ολη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και ειναι πιθανόν και σημειωθούν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι ανεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, η μέγιστη τιμή της θα φθάσει στα δυτικά και βόρεια τους 39 βαθμούς στη υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα τους 41 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 38 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς και πιθανώς κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη για σήμερα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.