Πολιτική
Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2003 15:58

Σχόλια βουλευτών για τον ανασχηματισμό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πρ. Παυλόπουλος σχολίασε ότι «κάποτε λεγόταν ανασχηματισμός, ύστερα αναδόμηση και τώρα ανακύκλωση αποτυχημένων προσώπων».

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Γ. Καλαντζής είπε ότι «αν ήταν ο ανασχηματισμός για τον Μπίστη και τον Κοντογιαννόπουλο σίγουρα εκπλήρωσε το σκοπό του», ενώ ο βουλευτής Επικρατείας Α. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε ότι δεν υπάρχει τόλμη σε επίπεδο πρωθυπουργού και ότι η κίνηση του κ. Σημίτη μοιάζει με «αλλαγή ρεζέρβας σε σακαράκα».

«Ουδέν σχόλιον» ήταν η αντίδραση του βουλευτή Β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Μ. Παπαϊωάννου και Ηλείας Ι. Ζαφειρόπουλος. Ο βουλευτής Α' Αθηνών Χρ. Παπουτσής, αφού σημείωσε ότι ήταν δική του απόφαση να μη συμμετάσχει στο Εκτελεστικό Γραφείο του Κινήματος, είπε ότι όλοι και όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Την ίδια εκτίμηση διατύπωσαν και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Λ. Τζανής και Ι. Διαμαντίδης. Ωστόσο, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Ι. Γιαννακόπουλος είπε ότι «ο ανασχηματισμός είναι αναντίστοιχος με τις ανατροπές στο κόμμα».