Πολιτική
Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, μέτριοι, στα πελάγη τοπικά ισχυροί και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34 βαθμούς και στα νησιά από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες κατιαγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόριεοι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.