Πολιτική
Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριοι καιρό προβλέπει για σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα πελάγη πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν όμβροι και καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και πιθανώς τη Δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς και στα νοτιοανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.