Πολιτική
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Πέμμπτη σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 35 βαθμούς και στα νησιά από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς και στα πελάγη μετριοι με τάση ενίσχυσης το βράδυ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.