Πολιτική
Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθεθνείς έως μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 35 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βόρεια του νομού θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.