Πολιτική
Τρίτη, 15 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα κεντρικά και βόρεια θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στα νοτιοανατολικά τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 16 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 21 έως 31 βαθμούς Κελσιου.

Αύριο Τετάρτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στη Βορειοανατολική Ελλάδα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη Δυτική Ελλάδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.