Πολιτική
Τρίτη, 22 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και πιθανόν την ημέρα τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές από 19 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά μέτιροι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ένα με δύο βαθμούς, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Σήμερα την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.