Πολιτική
Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην Ηπειρο και την Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι

μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά από 19 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33 και στο Αιγαίο από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην Ηπειρο τη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά τις

απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.