Πολιτική
Τρίτη, 29 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι ή καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι, και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 35 βαθμούς και στο Αιγαίο από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.