Πολιτική
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, στην ηπειρωτική Ελλάδα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά αυξημένες και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Αργά το βράδυ βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα στα βόρεια να σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.