Πολιτική
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 36 βαθμούς και στα νησιά από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή στ Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.